Bizim Mekan

Her girdiğiniz mekanda size farklı sorular sorulur. Bizim mekan ile bu tarz alışkanlıklar artık tarihe karıştı, burası bizimmekan.

bizim mekan mobi

GİRİŞ PANELİ
Nick / Rumuz
Şifre

HEMEN İNDİRİN

Seri ve Pratik

En pratik şekilde chat yapmanın ne demek olduğunu sizlere hissettirmek için buradayız!

Mesajlaş Puan Kap

Puan kasmak terimini daha önce hiç duymuş muydunuz? Burada chat yaptıkça puanların otomatik kasılır.

Arkadaşlarını Ara!

Arama kutusuna aradığın kişinin nickiyle alakası olan tek bir harf girmen yeterli olacak :)

iphone

Mekancılık İşinde Öncüyüz

Değerli Bizim mekan sohbet kullanıcıları Bizimmekan sohbet sitemiz yeniliklerde sınır tanımaz hale gelmiştir. Yenilen mobil uygulama ve web sitesi üzerinden girişlerde siz değerli kullanıcılarımızın istekleri doğrultusunda her gün bir adım daha ileri giderek üye sayımızı artırmaya devam etmekteyiz. Kullanıcılarımızın hiç bir şekilde bağlantı sorunu yaşamaması için teknik çalışmalarına deneyimli kadrosu ile aralıksız devam ediyoruz. Bizimmekan sohbet sitemizin kuruluş amacı gündelik hayattan sıkılıp kendiyle başbaşa kalmak isteyen insanların en çok uğrak yeri haline gelen sanal dünyadayeni si dostlar edinmesi, sohbet ederken diledikleri müzikleri kendi arşivleri gibi kolayca seçmesidir. Bünyesinde bulunan değişik oyun odaları sayesinde bilgive kelime kapasitelerini artırıp günü en rahat ve mutlu huzurlu şekilde bitirmeleridir. Bizimmekan sohbet sitemiz üzerinde yasal olmayan hiç bir etkinlik yapılamaz.

"İster arkadaşlarımla sohbet ederken, ister aile üyelerimle güncellemeler paylaşırken olsun, hızlı ve sorunsuz bir şekilde iletişim kurmamı sağlıyor"

  • Mine G.

7/24 Saat
Her Anında Seninleyiz

Birinci önceliğimiz kişilerin özel hayatlarının gizliliği olup, kişilerin kişisel bilgilerinin kimse tarafından bilinmemesi vesaklı tutulmasıdır. Bayan kullanıcıların benzer sitelerde bu yönde sorunlar yaşadığını göz önüne alarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Bizimmekan sohbet sitemizin hedefi internet dünyasına yer alan çok sayıda sohbet siteleri arasında ilk sırayı almak, en çok ziyaret edilen, en çok beğenilen, en çok güven veren sohbet sitesi haline gelmektir. sizlerin de katılımı ve desteği ile kısa sürede amacımıza ulaşacağız.

"Uygulamanın mobil versiyonu olması benim için büyük bir avantajdır. Böylece, önemli mesajları kaçırmadan anında cevap verebiliyorum."

  • Özcan P.
ipad

Bağlantı Kurma Deneyiminizi Dönüştürün

Uygulamamızla daha yakın, daha anlamlı bağlantılar kurun.